noza kitchen
عزيزتي الزائرة نرحب بك في منتدي سفرتي
لو كنت عضوة بالمنتدي اضغطي علي دخول
اما لو كنت زائرة فيسعدنا ان تنضمي معنا الي اسرة المنتدي
ويسعدنا تسجيلك


ادارة المنتدي


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

noza kitchen
عزيزتي الزائرة نرحب بك في منتدي سفرتي
لو كنت عضوة بالمنتدي اضغطي علي دخول
اما لو كنت زائرة فيسعدنا ان تنضمي معنا الي اسرة المنتدي
ويسعدنا تسجيلك


ادارة المنتدي
noza kitchen
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
» ازاي تنضفي تحت السراير بالصور
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar

» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar

»  عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة

» تقطيع المانجو بالصور
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة

» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة

» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة

» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة

» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار

» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
 الفاهيتا المكسيكى  Icon_minitime1الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم


الفاهيتا المكسيكى

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

 الفاهيتا المكسيكى  Empty الفاهيتا المكسيكى

مُساهمة من طرف سمسماية الجمعة ديسمبر 03, 2010 2:35 pm


الفاهيتا المكسيكى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

المقادير

فراخ مخليه صدور او ممكن فراخ عاديه و مسلوخه من الجلد و منزوعه الدهون
فلفل اخضر واحده كبيره
بصله
4فص ثوم لكل فرخه
2 ملعقه خل
كوب باتر ميلك البن المتبقى بعد نزع الزبده من القشده لو مفيش استخدمى جبن بيضا ملح خفيف 2 ملعقه مع كوب زبادى
زعتر
بردقوش ان وجد
بابريكا (فلفل قرنقوطى احمر)
كمون ملعقه كبيره
فلفل اسود
صويا صوص (فى زجاجه صغيره عند فتح الله ب 5 جنيه)
2ملعقه صغيره زيت زيتون
الطريقه
ننقع الدجاج مع كل المكونات ما عدا الفلفل الاخضر و زيت الزيتون نلاحظ اننا لم نضع ملح لان الصويا صوص حادقه
نضع ملعقه واحده زيت زتون فى طاسه تيفال و نحمر الفلفل الاخضر و نشيله نضع الملعقه الاخرى و نصفى الفراخ من الخلطه و نضعها فى الزيت الساخن حتى تكتسب قشره و بعد نص سوا نضع باقى خلطه النقيع و بعد النضج نضع الفلفل الاخضر لمده دقيقتين بس عشان لا يمرر و تقدم مع ارز بسمتى مسلوق و الصوص هيدى الرز طعم خطير و بالهنا
سمسماية
سمسماية
عضوة نشيطة
عضوة نشيطة

عدد المساهمات : 60
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 26/11/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

 الفاهيتا المكسيكى  Empty رد: الفاهيتا المكسيكى

مُساهمة من طرف بورسعيدية الإثنين أبريل 11, 2011 7:41 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بورسعيدية
مشرفة سنة اولي مطبخ وسنة اولي حلويات
مشرفة سنة اولي مطبخ وسنة اولي حلويات

عدد المساهمات : 130
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 25/11/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى