المواضيع الأخيرة
مواضيع مماثلة
بحـث
رول اللحمه المفرومه بالخضار بالتفصيل والصور
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: لحوم
صفحة 1 من اصل 1
رول اللحمه المفرومه بالخضار بالتفصيل والصور
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انهاردة عملت طبق جديد جدا ولذيذ قوى عجب الاولاد وابوهم واهم حاجة انه معمول باللحمة المفرومة لانى معرفش وجبات كتير تتعمل بيها
المقادير :
1- نصف كيلو لحمة مفرومة +معلقتين بقدونس مفروم +بيضة +بصلة +ملح+ فلفل+طماطماية مبشورة+معلقتين بقصمات وبخلط كله مع بعضه (زى الكفته بالظبط )
2- خضار سوتيه زى ماتحبى (انا استخدمت بسلة وذرة صفراء كله مسلوق وتبلتهم بملح وفلفل وزعتر ناشف)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- نفرد شيت الومنيوم على صنية فرن وندهنه كويس بالزيت ونفرد عليه اللحمة المفرومة على شكل مستطيل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- نحط الخضار السوتيه على اللحمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- نلف اللحمة على الخضار زى السويسرول بالظبط وبمساعدة ورق الالومنيوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودا الشكل النهائى بعد لف اللحمة ويتدهن كويس زيت او سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده يتلف بالفويل ويتقفل كويس وانا عملت معاه خضار سوتيه بطريقة حبيبة قلبى ردينى وحطيت الاتنين فى الصينية وحطيت شوية مية معاهم ودخلتهم الفرن لمدة نصف ساعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نطلع الصنية من الفرن ونفتح الورق الفويل للحمة وندهنها كاتشاب وكمان للخضار علشان يتحمر وشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وندخله الفرن تانى لمدة ربع ساعة علشان يتحمر ونطلعه للتقديم وناخد بالنا رول اللحمة لازم يبقى بارد ساعة التقطيع علشان مايتفتفتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وعملت معاه مكرونة اسباجتى وسلطة زبادى وده شكله فى التقديم
بجد تحفة وجديد وانشاء الله يعجكوا
الى تعجبها الوصفة ياريت ترد عليا وتقيم الموضوع
5- نلف اللحمة على الخضار زى السويسرول بالظبط وبمساعدة ورق الالومنيوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودا الشكل النهائى بعد لف اللحمة ويتدهن كويس زيت او سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده يتلف بالفويل ويتقفل كويس وانا عملت معاه خضار سوتيه بطريقة حبيبة قلبى ردينى وحطيت الاتنين فى الصينية وحطيت شوية مية معاهم ودخلتهم الفرن لمدة نصف ساعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نطلع الصنية من الفرن ونفتح الورق الفويل للحمة وندهنها كاتشاب وكمان للخضار علشان يتحمر وشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وندخله الفرن تانى لمدة ربع ساعة علشان يتحمر ونطلعه للتقديم وناخد بالنا رول اللحمة لازم يبقى بارد ساعة التقطيع علشان مايتفتفتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وعملت معاه مكرونة اسباجتى وسلطة زبادى وده شكله فى التقديم
بجد تحفة وجديد وانشاء الله يعجكوا
الى تعجبها الوصفة ياريت ترد عليا وتقيم الموضوع
هيام هانم- المديرة العامة
- عدد المساهمات : 61
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 30/10/2010
مواضيع مماثلة
» الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة)
» طريقة عمل التورتة بالخطوات والصور ...
» الكيك الاسفنجي لعمل التورتة والجاتو بالخطوات والصور
» طريقة عمل التورتة بالخطوات والصور ...
» الكيك الاسفنجي لعمل التورتة والجاتو بالخطوات والصور
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar
» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar
» عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة
» تقطيع المانجو بالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة
» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة
» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة
» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة
» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار
» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف