المواضيع الأخيرة
مواضيع مماثلة
بحـث
احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
5 مشترك
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: لحوم
صفحة 1 من اصل 1
احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
النهاردة جيبالكوا
فتة الكوارع
انا بصراحة مكنش بكولها
بس مرة جوزي قالي لازم تدقيها
واكلهاني بالعافية
بس لقيت طعمها حلو
ومن يومها بقيت اكولها
مش هطول عليكوا بس ده علشان تجربوها
المقادير
اول حاجة
فردة كارع
حبهان
مستكة
ورق لورا
ملح
فلفل
الكوارع نغسلها كويس جدا
انا كحتها بالسكينة ونضفتها كويس
ونقعتها في ميه وملح وخل
وبعدين غسلتها تاني
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين بحطها في الحلة وبملاها مية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وحطها علي النار وسيبها تغلي
هنلقيها عملت ريم كتير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيبها تغلي غلوة
بعدين هنرمي المية دي
ونعمل ميه جديدة
نملي الحلة مية ونسيبها تغلي ونسقط فيها الكوارع
مع الحبهان والمستكة وورق اللورا
ونسيبها علي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لو فيه ريم ظهر نشيله
هي بتاخد وقت علي النار لحد لما تستوي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ولما تقرب علي السوا نحطلها الملح والفلفل
نعرف انها استوت لما الجزء الابيض اللي عليها نلقيه طري لما نحط فيه الشوكة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الفتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــة
نيجي للصلصة
حوالي1\2 كيلوعصير طماطم
5 فصوص ثوم
ملح فلفل بهارات
زبدة وزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندق التوم
نسيح الزبدة وشوية زيت
نحط عليهم التوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلبه لحد لما يصفر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحط الطماطم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبها لحد لما تتسبك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لسه فيه بقية تابعوني
عدل سابقا من قبل بورسعيدية في الجمعة مارس 11, 2011 5:59 pm عدل 1 مرات
بورسعيدية- مشرفة سنة اولي مطبخ وسنة اولي حلويات
- عدد المساهمات : 130
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
رد: احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
العيش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
4 ارغفة عيش
زبدة وزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا بقطعه باليد حتت
وبسيح الزبدة مع الزيت في صينية علي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبحمر فيها العيش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبقلب باستمرار لحد لما يتحمر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نكون طبعا مجهزين
رز ابيض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبكده جهزنا
العيش والصلصلة والرز والشوربة
لسه فيه بقية تابعوني
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
4 ارغفة عيش
زبدة وزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا بقطعه باليد حتت
وبسيح الزبدة مع الزيت في صينية علي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبحمر فيها العيش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبقلب باستمرار لحد لما يتحمر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نكون طبعا مجهزين
رز ابيض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبكده جهزنا
العيش والصلصلة والرز والشوربة
لسه فيه بقية تابعوني
بورسعيدية- مشرفة سنة اولي مطبخ وسنة اولي حلويات
- عدد المساهمات : 130
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
رد: احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
نبتدي نعمل
الخل والتوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
5 فصوص توم
1\4 كوب خل لو مبتحبهوش كتير ممكن تقللي
زبدة وزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيح الزبدة والزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحط التوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلبه لحد لما يصفر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحط عليه الخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتكون الشوربة بتغلي نضيفها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نطفي عليه النار ونحط العيش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودي اخر مرحلة ساعة التقديم علشان العيش ميطراش
وبعدين نقله في طبق التقديم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط عليه الرز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط الصلصلة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتتقدم
مع طبعا الكوارع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
(جوزي بيحبها مسلوقةممكن تحمريها في الزبدة او ممكن تدخليها الفرن)
والشوربة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
بورسعيدية- مشرفة سنة اولي مطبخ وسنة اولي حلويات
- عدد المساهمات : 130
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 25/11/2010
رد: احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
تسلم ايدك علي الطبق الرائع
الشرح والصور الممتازة
منتظرين جديديك
الشرح والصور الممتازة
منتظرين جديديك
هيومه- مشرفة منتدي تجهيزات الطبخ
- عدد المساهمات : 151
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 16/10/2010
رد: احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
بصراحة قمة في الاداء وروعة الصور تستاهلي الف تحية علي الموضوع ده
لهاليبو- مشرفة قسم الطبخ
- عدد المساهمات : 46
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 15/04/2011
رد: احلي فتة كوارع من مطبخ بورسعيدية.......بالخطوات التفصيلية المصورة
تسلم الايادى اكتر من رووووووعه
تحياتى
تحياتى
الساحرة- عضوة جديدة
- الجنسية : مصرية
عدد المساهمات : 10
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 13/12/2011
مواضيع مماثلة
» الكشري المصري من مطبخ بورسعيدية بالخطوات المصورة
» تورتة الشيكولاتة والفاكهة من مطبخ بورسعيدية
» حلي رووووووووووعة بالخطوات المصورة
» تورتة الشيكولاتة والفاكهة من مطبخ بورسعيدية
» حلي رووووووووووعة بالخطوات المصورة
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar
» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar
» عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة
» تقطيع المانجو بالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة
» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة
» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة
» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة
» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار
» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف