المواضيع الأخيرة
بحـث
حصريا و روبيا فراخ مشويه ومدخنه ((smoooky))
2 مشترك
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: طيور
صفحة 1 من اصل 1
حصريا و روبيا فراخ مشويه ومدخنه ((smoooky))
__نتبل الفراخ ليله في ((بصل وثوم وطماطم وبهارات : ملح فلفل كسبره كاري اوريجانو ليمون خل زيت ))
ركزوا معايا بقه
طبعا الفرن فيه صاج اللي تحته النار
وفوق الصاج ده في الشبكه وفوق
الشبكه في الشوايه ((الشعله العلويه ))
__احنا هناخد الفراخ
ونحطها على الشبكه وتحتها ورقه فويل عشان
اي ماء او عصاره عليها
طبعا الفويل ده هيكون على الصاجه
هنولع من تحت عادي
ونسبها في الفرن ساعه
لحد ما تستوي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__ وده شكلها بعد السوا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__نيجي بقه لمرحله التدخين:
هنجيب الصاج اللي كان عليه الفويل
((اللي نزل عليها عصاره الفراخ))
ونرميها ونحط عليه ورقه فويل تانيه
ونحط على ورقه الفويل الجديده:
2 م ك سكر و 2 م ك عسل اسود
و 2 م ك شاي ناشف و 2 م ك قرفه ناعمه وعود قرفه خشب :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__وبعد كده نجيب الشبكه ونحطها فوق الصاج
اللي فيه الفويل ((اللي بالسكر والعسل والشاي والقرفه))
كأننا بنركبها عليها
ونحط الفرخه على الشبكه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
زي ما انتو شايفين
الصاجه وجواها الفويل
وفوقهم الشبكه وفوق الشبكه الفرخه
__نغطيهم كلها بقه بالفويل بالشكل ده:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__توضع على عين البوتجاز من فوق
كأنك حاطه حله على النار
وننتظر المفاجئه
عايزين تعرفوا ايه هي المفاجئه :
هتلاقي دخان طالع من كل مكان وضباب مغطي المكان ههههه
تعرفوا ان كده احنا في السليم ونستنى عشر دقايق كده بعد الدخان ده طبعا هتشموا ريحه ولا اروووووع
من كده وبعدين نفتح على الفرخه ونقلبها على الوش التاني ونقفل 10 دقايق كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__وده شكلها النهائي لون راااااائع ريحه جنااااااااان وطعم خياااااااااال
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وخدوا بالكوا البيت هيفضل متبخر بالريحه ده
يومين على الاقل
وصحتييييييييين وهنااااااااا على قلوبكوا
هيام هانم- المديرة العامة
- عدد المساهمات : 61
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 30/10/2010
رد: حصريا و روبيا فراخ مشويه ومدخنه ((smoooky))
تسلم ايدك يا قمر
علي الوصفة الرااائعة
علي الوصفة الرااائعة
ليالي- عضوة متميزة
- عدد المساهمات : 147
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 26/11/2010
noza kitchen :: الطبخ :: اطباق رئيسية :: طيور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar
» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar
» عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة
» تقطيع المانجو بالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة
» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة
» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة
» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة
» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار
» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف