noza kitchen
عزيزتي الزائرة نرحب بك في منتدي سفرتي
لو كنت عضوة بالمنتدي اضغطي علي دخول
اما لو كنت زائرة فيسعدنا ان تنضمي معنا الي اسرة المنتدي
ويسعدنا تسجيلك


ادارة المنتدي


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

noza kitchen
عزيزتي الزائرة نرحب بك في منتدي سفرتي
لو كنت عضوة بالمنتدي اضغطي علي دخول
اما لو كنت زائرة فيسعدنا ان تنضمي معنا الي اسرة المنتدي
ويسعدنا تسجيلك


ادارة المنتدي
noza kitchen
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
» ازاي تنضفي تحت السراير بالصور
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar

» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar

»  عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة

» تقطيع المانجو بالصور
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة

» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة

» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة

» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة

» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار

» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير Icon_minitime1الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم


كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير

4 مشترك

اذهب الى الأسفل

موضوع مصور كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير

مُساهمة من طرف هيام هانم الثلاثاء نوفمبر 09, 2010 10:22 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

نبدأ اولا بالكنتاكي :

انا عملت النهرده الكنتاكي بطريقه جديده بس بسيطه جدا
وطلعت مالهاااااااااااااش حل وتضرب اي محل يلا نشوف

المقادير:
فرخه بدون جلد
لبن حليب
بهارات : ((هيل -- لورا -- جنزبيل -- قرفه -- كبابه -- فلفل -- ملح -- كسبره -- بابريكا ))
بيض -- بقسماط

الطريقه :

__نحط اللبن الحليب في حله على النار ونحط عليه البهارات ونسيبه يغلي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

__نحط الفراخ المغسوله والمنزوع جلدها في اللبن بعد ما غلي ونسلقها عادي خالص

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

__نسبها لحد ما تستوي وبعدين نطلعها ونسبها تبرد خالص وهتبقى بالشكل ده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

__نحضر البيض المخفوق والبقسماط

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

__ونضع قطع الفراخ في البيض ثم البقسماط حتى تنتهي الكميه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

__نحمي الزيت كويس
ونقلي القطع (( مش بتاخد اكتر من 3 ثواني ))
لانها بمجرد ما تنزل في الزيت السخن تحمر وتشليها
وتقدم بالشكل ده :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
__________________________________________________ __
__________________________________________________ _____

ثانيا : تكااااااااااااا

برضه كانت رهييييييييبه وطعمها رااااااائع

المقادير :

فرخه منظفه ومنزوعه الجلد

وللتتبيل :
((1 م مايونيز -- 1 م مسترده -- 1 م صويا صوص --1 م جبنه سائله--3 ثوم مفروم --ملح --ليمون --فلفل --جنزبيل --كزبره --كمون --كركم -- 1 م صلصه او كاتشب -- اوريجانو ))


الطريقه :

نضع الفراخ في صنيه ونخرم كل القطع جيدا بالسكينه :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ثم نحضر التتبيله ونخلط جميع المكونات مع بعض :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نصب التتبيله فوق وتحت الفراخ وندخلها الفرن حتى السواء
وبتاخد ساعه تقريبا

[size=25]ملوحظه :[/size]

ممكن تترك في الثلاجه لمده ساعه قبل الطهي ((وذلك افضل ))
بس انا سويتها على طول

__وكده بعد ما استوت وتقدم مع الرز الاصفر ((البخاري ))

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

اما الرز البخاري:

___بشوح بصله لحد ما تدبل
وبعدين احط عليها جزره مبشوره
__وبعدين احط 2 هيل + قرنفل + قرفه + مكعب ماجي
__وبعدين مبشور طماطمايه + م صلصه
واسبهم يتسبكوا شويه
وبعدين احط مقدار الميه المناسب للرز
((سواء ميه او مرقه فراخ ))
واسبها تغلي غلوتين
وبعدين احط الرز وبعد ما يغلي اسيبه يستوي
على نار هاديه
((ممكن نضيف قليل من الزبيب مع البصل
في الاول)) بس ده (( اختياري ))


يارب النوعين والرز يكونوا نالوا اعجابكم

والف صحه وهنااااااااااااااااااااااااا

هيام هانم
المديرة العامة
المديرة العامة

عدد المساهمات : 61
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 30/10/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

موضوع مصور رد: كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير

مُساهمة من طرف ليالي الجمعة أبريل 15, 2011 9:50 am

تسلم ايدك يا قمر
علي الوصفة الرااائعة

ليالي
عضوة متميزة
عضوة متميزة

عدد المساهمات : 147
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 26/11/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

موضوع مصور رد: كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير

مُساهمة من طرف شموع الأمل السبت يونيو 04, 2011 8:31 am

تسلمي اليوم بجرب الوصفه الثانيه واقولك عليها
شموع الأمل
شموع الأمل
مشرفة منتدي كيك وتورت وجاتوهات
مشرفة منتدي كيك وتورت وجاتوهات

عدد المساهمات : 108
السٌّمعَة : 10
تاريخ التسجيل : 29/05/2011
العمر : 36

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

موضوع مصور رد: كنتاكي و تكاااا سهل كتير و احلى من بره بكتيييييير

مُساهمة من طرف لهاليبو الخميس يونيو 16, 2011 10:09 pm

تسلم ايديكي و عنيكي علي الوصفة جميلة جدا
لهاليبو
لهاليبو
مشرفة قسم الطبخ
مشرفة قسم الطبخ

عدد المساهمات : 46
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 15/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى