منتدي سفرتي
عزيزتي الزائرة نرحب بك في منتدي سفرتي
لو كنت عضوة بالمنتدي اضغطي علي دخول
اما لو كنت زائرة فيسعدنا ان تنضمي معنا الي اسرة المنتدي
ويسعدنا تسجيلك


ادارة المنتدي
المواضيع الأخيرة
» ازاي تنضفي تحت السراير بالصور
الأربعاء يناير 16, 2013 9:32 pm من طرف asrar

» تورتة العنكبوت بالخطوات المصورة
الأربعاء يناير 16, 2013 9:24 pm من طرف asrar

»  عجينه رووعه للفطائر هشه واسفنجيه ببالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:45 pm من طرف دمعة يتيمة

» تقطيع المانجو بالصور
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:41 pm من طرف دمعة يتيمة

» عمل وردة بالقمــاش بشكل جميل...
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:32 pm من طرف دمعة يتيمة

» لماذا خلقت حواء من ضلع اعوج؟؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 1:26 pm من طرف دمعة يتيمة

» هل تعلم الخمسة الذين خلقهم الله من دون ام ولا اب؟
الإثنين نوفمبر 26, 2012 11:06 am من طرف دمعة يتيمة

» طريقة تسيح الدهن الضاني او ليه الخروف بالصور خطوة خطوة
السبت سبتمبر 15, 2012 11:52 pm من طرف زهرة الصبار

» صفحتنا علي الفيس بوك زورونا
الخميس أغسطس 30, 2012 2:27 pm من طرف يوسف

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم


طريقة الشو او الاكلير من مطبخي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

طريقة الشو او الاكلير من مطبخي

مُساهمة من طرف لهاليبو في الأحد مايو 01, 2011 2:20 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[
center]
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
عملت الشو بطريقة سهلة جدا وبسيطة و متخدش و قت
المقادير
ربع كوب زيت
نصف كوب ماء
كوب دقيق
3 بيض
ملعقة خل
رشة فانيليا
الطريقة
يوضع الزيت علي الماء و يرفع علي النارحتي يغلي
يصف فوقه الدقيق دفعة و احدة و يقلب حتي يصبح كتلة و احدة
نحضر المضرب الكهربائي و يكسر البيض و يوضع بيضه بيضه
مع الضرب بالمضرب ويوضع الفانيليا و ملعقة الخل
و حتي ينتهي المقدار كله تظهر علامة المنقار كده تكون العجينة نجحت معاكي
نحضر صينية و نضع بيها مسحة زيت و نرشها بالدقيق
و نضع العجينة في كيس حلواني و نرصها في الصينية
و يكون الفرن سخن
نضع الصينية لمدة عشر دقائق الاول ثم نوطي النار بعد كده خمس دقائق ثم يطفي الفرن و يترك بالداخل و نفتح باب الفرن شوية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نجهز الحشو بالداخل كاستر او كريم شانتيه
و الشيكولاتة و نفتح الشو بالسكينة و نحشي قلبه
و ندهن الوجه بالشيكولاته

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وده شكله من الداخل



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وحاجة نعملها في البيت و طعمها حلوة و سهلة

اتمني الموضوع يعجبكم
سلام

_________________
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][center
]
avatar
لهاليبو
مشرفة قسم الطبخ
مشرفة قسم الطبخ

عدد المساهمات : 46
السٌّمعَة : 9
تاريخ التسجيل : 15/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: طريقة الشو او الاكلير من مطبخي

مُساهمة من طرف الشروق في الإثنين مايو 02, 2011 8:21 am

تسلم ايدك
دايما متميزة
شكله طعم اوي
منتظرين المزيد من مواضيعك الرائعة
avatar
الشروق
المديرة العامة
المديرة العامة

الجنسية الجنسية : مصرية
عدد المساهمات : 239
السٌّمعَة : 11
تاريخ التسجيل : 11/10/2010
الموقع : http://sofrite.yoo7.com/forum.htm

http://sofrite.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى